Υλικά:
- 1 1/2 λίτρο γάλα της αρεσκείας σας
- 6 κουταλιές της σούπας ρύζι basmati
- 6 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση λεμόνι
- κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το ρύζι και την ζάχαρη να βράσουν και ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
- Μετά από 20 με 25 λεπτά που θα έχει ψηθεί το ρύζι, χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το άνθος αραβοσίτου το οποίο το έχουμε ανακατέψει πολύ καλά σε ένα ποτήρι με λίγο νερό.
- Ανακατεύουμε συνεχόμενα μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
- Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, σερβίρουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου