Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Μπισκότα με σοκολάτα και σταφίδες...!

Υλικά:


– 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
– 1 κούπα σπορέλαιο
– 1 κούπα πορτοκαλάδα
– 100gr σταφίδες
– 100gr σουσάμι
– 100gr σοκολάτα κουβερτούρα σε σταγόνες
– 1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα σε σκόνη
– 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
– 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση:


– Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ…
– Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι…
– Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλει άλλο αλεύρι θα πρέπει να ξεκολλάει το μείγμα μας από το μπολ και τα χέρια μας…
– Σε ενα ταψί βάζουμε λαδόκολλα και πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα αλείφουμε με φρέσκο γάλα…
– Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου…

Tip:


– Αν δεν έχουμε φυσικό χυμό πορτοκάλι βάζουμε πορτοκαλάδα με ανθρακικό…
– Ακόμα μπορούμε να βάλουμε ή τριμμένα καρύδια ή αμύγδαλα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου