Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πασχαλινά κουλουράκια...!

Υλικά:

– 1 κιλό αλεύρι
– 400 γρ ζάχαρη
– 400 γρ μαργαρίνη
– Μισό ποτήρι γάλα
– 4 αυγά
– 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
– 1 κουταλάκι του γλυκού αμμωνία
– Χυμό από 2 πορτοκάλια

Εκτέλεση:

– Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας…
– Για να είμαστε σίγουροι ότι η ζύμη δεν θέλει άλλο αλεύρι πρέπει να μην κολλάει στα χέρια μας και στα τοιχώματα του μπολ…
– Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάθουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα…
– Τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη…
– Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου